Over mij

In de praktijk geef ik met veel plezier massages en bewustzijnscoaching. Wat bij jou vast zit, raak ik aan om dit tot beweging aan te zetten. De daadwerkelijke beweging is aan jou. Met respect voor wie jij bent en voor hoe jij in het leven staat, ondersteun ik je in jouw proces. Ik begeleid je graag op weg naar een ontspannen en vreugdevol leven in emotionele balans.

“Je mag zijn wie je bent, om te worden wie je bent, maar nog niet kunt zijn. En je mag het worden op jouw manier en in jouw tijd.“

Anna Turrewe

Dit gedicht beschrijft voor mij de reis in een mensenleven onder ideale omstandigheden. Met nadruk op reis, omdat ik het zelf ervaar als een proces. Daarnaast staat dit gedicht voor de waarden waarmee ik de praktijk vormgeef en waarmee ik voor jou een veilige plek creëer.

Wie ben ik?
Mijn reis begon in Drenthe, waar ik geboren ben. Ik ging op weg naar waar ik nu sta. Ik maakte verschillende levensgebeurtenissen mee, deed diverse opleidingen, raakte geïnspireerd door andere mensen, las veel boeken en nog veel meer. Het was zeker niet de kortste en meest efficiënte weg. Meerdere malen raakte ik zelfs uit koers, om vervolgens weer volledig de focus op weg naar mezelf te houden. Al reizende ben ik nu aangekomen op een plek waarbij ik me meer en meer met mezelf verbonden voel. Ik leef vanuit het hart en met een groeiend bewustzijn. Het liefste wat ik doe is dat wat ik nu doe in de praktijk: masseren, coachen op bewustzijn en werken met energie! Daarvoor volgde ik verschillende opleidingen, haalde ik verschillende registraties en deed ik ervaring op. Wil je meer weten hierover, lees dan hier verder.
Ik gun jou een ontspannen en vreugdevol leven waarbij je mag zijn wie je bent of op weg bent dit te worden. Als je ondersteuning nodig hebt, heet ik je van harte welkom in de praktijk!


Jannie Smit

TERUG